Anmeldelser af Omed Alam Coaching

Igennem min tid som træner har jeg haft med mange forskellige atleter at gøre. Det har spændt mellem både unge og ældre, folk der vil konkurrere og folk som bare vil lave vægtløftning for at føle sig stærke. Herudover har jeg erfaring med at hjælpe crossfittere til at blive teknisk dygtigere, så de kan performe bedre til konkurrence. 

​Nedenfor kan du læse, hvad tidligere og nuværende atleter har at fortælle om deres oplevelser med mig som træner. 

Melina Barhagh

"Jeg skrev til Omed, fordi jeg gennem CrossFit fik en forkærlighed for vægtløftning. Jeg kunne dog se, at min teknik ikke var på plads og det begrænsede min udvikling.

Omed startede med et program, hvor vi gik tilbage til basics. Over få programmer (med hårdt arbejde) fik jeg bedre forståelse for løftene, hvilket åbnede op for nye rekorder og succesoplevelser!"

Tilde Busk

"Det bedste valg jeg nogensinde har taget ift. vægtløftning, er at vælge Omed som træner. På få måneder er min teknik blevet væsentligt forbedret, og jeg løfter flottere end nogensinde!

Mit program er specifikt tilpasset mig, og Omed giver sig tid til at se mig træne og være i dialog med mig konstant. Han tror på mig mere end, jeg tror på mig selv. Det gør, at jeg mærker, hvor meget han brænder for mig og min proces. I sidste ende øger det min egen tro på, hvad jeg kan. 

Omed er der både på de gode og dårlige dage. Han er der, når jeg har allermest brug for ham - og det er netop det, der gør ham til den, han er og den absolut bedste træner jeg nogensinde har haft!"

Johannes Schwerin

"Da jeg startede hos Omed, vidste jeg ingenting om vægtløftning. Det betød også, at jeg havde ingen teknik overhovedet. Men efter at være stoppet til ishockey og set nogle kinesere på YouTube, tog jeg fat i Omed - og det har jeg ikke fortrudt et sekund!

Omeds øvelsesudvalg og erfaring er helt utrolig. Han er kompetent og ved altid præcist, hvad der skal arbejdes på.

Udover at være min træner, er Omed også på meget kort tid blevet både min ven, storebror og mentor - og han ved præcis, hvornår han skal være hvad. Med Omed får man ikke bare en træner og et program, man får en person, som både støtter en fysisk såvel som mentalt."

agnete Andreassen profilbillede

Agnete Andreassen

"Jeg valgte i august 2021 at indgå et samarbejde med Omed, og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde!​

Jeg har i løbet af tre måneder øget min styrke og forbedret min teknik i en grad, som jeg ikke troede, var muligt.

Omed er en træner med store ambitioner for sine atleter. Det kommer til udtryk i hans detaljeorientering og evne til at motivere mig ved blandt andet hele tiden at sætte nye mål for min træning. 

Jeg kan klart anbefale Omed til andre, der ønsker at forbedre deres vægtløftning!"

Frederik Jeppesen

"Jeg havde sat mig en række mål med min træning, og jeg havde brug for fokus og en rød tråd i min træning for at komme i mål. Omed og jeg lagde i fællesskab en plan for hvad der skulle til for at nå dem.

Vi fokuserede primært på snatch og squat styrke, foruden at opbygge den mobilitet, stabilitet og rettet tekniske fejl ind. Gennem hele forløbet har vi snakket sammen ved hver endt uge, og rettet ind så programmeringen passede bedst muligt til mig og mine behov.

Omed hjalp mig bl.a. med at få rettet mine løft ind, så jeg nu nåede mit primære fokus, at snatche 100kg stabilt."

Maja Bjørn

"At have Omed som træner er fantastisk. Jeg er nået så langt med hans programmer og coaching. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville elske nogen sport så meget som vægtløftning, men den tanke lavede Omed om på. 

Den dag Omed trådte til som træner i Puls180 forandrede mit liv. På bare halvandet år har jeg været SÅ meget igennem, men vægtløftning er stadig, og vil altid være min største passion. Tusind, tusind tak Omed for al din coaching og gode selskab til træningerne, og ikke mindst at du tror på mig."

Christian Winkel

"Omed er en dygtig, professionel og motiverende træner. Over en periode på 4 måneder, har jeg med ham flyttet min PR i snatch fra 90 kg til 105 kg, på trods af at VL ikke var nyt for mig. Han er god til at spotte, hvad der skal rettes, og hvilke øvelser der skal køres.

Omed har høje forventninger og er seriøs, dog ikke så meget, at der ikke også er plads til lidt sjov undervejs.Jeg vil klart anbefale Omed både til øvede, og folk der er nye inden for VL."

Marie Ravn

"I efteråret 2020 kørte jeg et vægtløftningsforløb med Omed, der øgede mit snatch med 9 kg og min clean & jer med 10 kg. 

Omed var virkelig dygtig til at lære vægtløftningsteknik fra sig og hans coaching kombineret med hans programmering gjorde, at jeg teknik blev meget mere stabil. Dermed kunne jeg løfte væsentligt mere.

Omed var personlig og investerede meget af sig selv i vores proces. Vores samarbejde har betydet meget for min atletiske udvikling, og jeg ville klart anbefale det til andre!"

Kristine Schade

"Omed er en god og committed træner, der formår at finde balancen mellem at presse, lytte og bare være der. Omed har hjulpet mig til at blive endnu bedre til vægtløftning. Han har altid høje ambitioner på sine atleters vegne, uden at man føler, at han presser for meget på. 

Jeg nyder den løbende og kontinuerlige korrespondance mellem træningerne, hvor der altid gives feedback på fremsendte videoer, og hvor det også altid er muligt at få råd og sparring, når der er behov for det. Hvis du gerne vil løfte din vægtløftning til næste niveau og blive bomstærk, hurtig og eksplosiv, så er Omed den helt rigtige!"

Skal du have hjælp til at rykke din vægtløftningstræning? Kontakt mig i dag!