Om Omed Alam

14 års erfaring med vægtløftning

Min passion og træningserfaring bunder i 14 år, hvor sporten olympisk vægtløftning har været en utrolig stor del af mit liv. Jeg tog min passion videre og blev uddannet fysisk og personlig diplomtræner igennem Danmarks Idræts Forbund på Aalborg Sportshøjskole. Derudover har jeg arbejdet som personlig træner i vægtløftning i 5 år.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i en uforpligtende træningssession, hvor vi optimerer din tekniske kunnen og arbejder mod at komme et skridt tættere på dine mål.

Kontakt mig uforpligtende

Hvorfor Omed Alam Coaching?

Jeg har valgt at gøre min passion for vægtløftning til mit arbejde, fordi jeg brænder for at hjælpe andre mennesker og udvikle mine atleter i sporten, ligemeget hvilket niveau de er på.

Mit fokus er at få det bedste ud af dine evner, forbedre din teknik og hjælpe dig med at opnå selvtilliden til at flytte kg, du ikke har flyttet før. Det hele, så vi sammen kan opnå dine mål.

Jeg programmerer individuelt og skræddersyet til dig ud fra dine styrker og svagheder, mål og ambitioner, erfaringer m.fl. Dette for at kunne skabe det bedste resultat for dig.

omed alam snatch

Mesterskaber

Rangeret Nordens bedste vægtløfter 2020 og 2021 på Sinclair

8 x Dansk Mester

10 x Nordisk Mester

Bronze ved EM Ungdom 2013

Top 5 placering ved VM junior 2018

omed alam squat snatch

Rekorder

- Bedste snatch -

153 kg, 

- Bedste clean & jerk -

 185 kg

250+ danske rekorder og 50+ nordiske rekorder

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte mig!